Performanțe deosebite înregistrate de elevii Școlii Gimnaziale ”Gala Galaction” din Mangalia, la Olimpiadele școlare

0
1376

Olimpiada națională de Informatică.

Anul acesta, elevii școlii au obținut două calificări la Olimpiadele nationale și o mulțime de premii la Olimpiadele județene. Veștile extraordinare vin din partea celor doi olimpici, Alexandru Thury Burileanu, clasa a VII-a B, calificat la Olimpiada națională de informatică și locul I la județ, prof. îndrumător Ciocîia Maria și Șerban Rareș, clasa a VI-a B, calificat la Olimpiada națională de Fizică, prof. îndrumător Mazăre Valentina.

Vești foarte bune vin și de la etapa județeană, acolo unde elevii școlii au obținut performanțe deosebite. La Limba și literatura română s-au desfășurat 3 concursuri, la care elevii noștri au obținut următoarele rezultate:

Cultură și spiritualitate românească:

Roita Roxana – Premiul III, clasa a V-a, Lefter Maria: Premiul al III-lea, cls a VII-a, Morar Ana-Maria – mențiune VI B, Stănică Mara – Mențiune – VI B (prof. îndrumător: Petcu Elena).

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română:

Nicolae Bianca, VII B: Premiul al II-lea, Maria Dumitrașcu, VIIB: Premiul al II-lea, Butuman Diana, VI B – Mențiune, prof. îndrumător Elena Petcu.

Cioroiu Darius, VIII A: premiul al III-lea, prof. îndrumator Sorin Mihai.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La  Olimpiada Județeană de Limba engleză

Căciularu Bianca – clasa  a VIII-a B a obținut Premiul I și Stoica Teodora – clasa a VII-a B a obținut premiul  al III-lea; prof. îndrumător Ana Caramet.

Mihai Amalia, clasa a VIII-a A- a și Zorlescu Manuel,  VIII C au obținut premiul  al III-lea și Oprea Robert, VIIC – Mențiune; prof. indrumător Mariana Marin.

Un rezultat foarte frumos a obținut și Lefter Maria-Alexandra, de la clasa VII-a B, care este în clasament pe locul 7, din peste 40 de concurenti. Prof. indrumător Mazăre Valentina.

Si  încă nu s-a desfășurat Olimpiada județeană de Matematică, unde avem un număr de 14  elevi din 21 calificați la această etapă. Așteptăm cu nerăbdare și premiile la Olimpiada de Matematică, unde, an de an, au fost rezultate excelente. De asemenea, pe lângă premii, există un număr mare de elevi calificați la etapele județene ale tuturor Olimpiadelor.

Felicitări, tuturor elevilor, cât și cadrelor didactice îndrumătoare!

La Școala Gimnazială ”Gala Galaction” din Mangalia, performanța e la ea acasă!


Mangalia News, 24.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply