„Împreună pentru Ucraina“ – expoziție în scop caritabil a Școlii de fotografie „Avatar” din Constanţa, deschisă la City Park Mall

0
663

Până pe 20 martie a.c, la City Park Mall Constanța, poate fi vizitată expoziția de fotografie “Împreună pentru Ucraina“, expoziţie caritabilă pentru refugiaţii din ţara vecină.

Atunci când vezi suferinţă în jurul tău, e normal să te întrebi cum poţi ajuta. Fiecare ajută, donează sau luptă în felul lui, iar efortul comun al tuturor poate aduce o speranţă celor care trec prin clipe atât de grele.

Cursanţii Școlii de fotografie Avatar din Constanţa, cu sprijinul Asociaţiei de Cruce Roşie Constanţa şi City Park Mall, au organizat o expoziţie de fotografie cu vânzare în scop caritabil, donaţiile obţinute fiind direcţionate cătr erefugiaţii din Ucraina. Preţul unui tablou este de 200 lei, sumă ce poate fi donată direct în contul bancar al filialei Societăţii de Cruce Roşie Constanţa.

Expoziţia cuprinde o serie de peisaje şi portrete deosebite şi sensibile, care te fac să apreciezi şi mai mult momentele de linişte şi bucurie pe care uneori le ignorăm, în timp ce pentru alţii sunt tot ce şi-ar putea dori.

“Nu este prima oară când suntem implicaţi în astfel de cauze caritabile. Au mai fost expoziţii pentru copiii cu autism, sau pentru alte cauze sociale. Să poţi folosi pasiunea sau talentul pentru fotografie pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău este un lucru minunat. Fotografia este, până la urmă, şi o formă de comunicare şi poate fi folosită cu succes pentru a transmite un mesaj, pentru a transmite emoţie. Dincolo de meseriile pe care le avem, dincolo de naţionalitate, suntem cu toţii oameni şi nu putem asista nepăsători la ceea ce se întâmplă în jurul nostru”.

Alin Panaite, lector al Școlii de fotografie Avatar Constanţa.

Cele 20 de fotografii ce alcătuiesc expoziţia „Împreună pentru Ucraina“ pot fi vizionate până la data de 20 martie 2022, la City Park Mall, piaţeta de lângă liftul panoramic, nivel -1, zilnic, între orele 10:00-22:00.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Persoana de contact: Alin Panaite / Avatar Studio, telefon: 0761943279.
E-mail: [email protected]


Mangalia News, 15.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply