Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului: „Mulțumim tuturor românilor pentru că au înțeles situația extraordinară și au ales să respecte regulile, chiar dacă uneori au fost mai dificile. De mâine, revenim la normalitate!”

0
451

Declarație de Presă – 8 martie 2022:

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului: „Mulțumim tuturor românilor pentru că au înțeles situația extraordinară și au ales să respecte regulile, chiar dacă uneori au fost mai dificile.

Depășirea pandemiei Covid-19 cu un număr cât mai redus al pierderilor, a fost obiectivul tuturor măsurilor luate și le mulțumesc antreprenorilor români care au facut tot posibilul să își mențină activitatea economică și pentru grija crescută față de angajați, dar și pentru clienți.

Astăzi este oficial ultima zi în care masca este obligatorie, ultima zi când ne raportăm la activități publice în funcție de metri pătrați ai unui spațiu și ultima zi când restaurantele, magazinele, cafenelele au limită de timp și de capacitate. Inclusiv Certificatul Covid-19 va fi lăsat acasă.

De mâine, revenim la normalitate!

P.s: Toate normele de siguranță sanitară, cum sunt spălatul pe mâini, sau acoperirea nasului și a gurii când tușim, trebuie să se regăsească în conduita noastră zilnică, pentru că așa ne protejăm în continuare sănătatea”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 08.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply