ZIUA NAȚIONALĂ A LECTURII, aniversată la Biblioteca Municipală Mangalia

0
433

15 februarie 2022, primul an cu o sărbătoare dedicată lecturii. Lectura construiește legături profunde și statornice în mințile oamenilor, fie copii sau adulți, așează concepte, dă naștere unor caractere, oferă motivație și trezește dorința de a afla mai mult, de a cunoaște, de a crește.

O apropiere mai mare de carte are darul de-a ne „reuni” cu esența noastră profundă, cu valorile eterne ale umanității, ne „aduna” cu noi înșine, de pe unde suntem risipiți. În exteriorul nostru, grăbiți mereu să facem, uitând mereu să fim. După această zi, petrecută, cu mic cu mare la bibliotecă, ne-am dat seama ce dor ne era unii de alții, de interacțiunea dintre oameni, de căldura sufletelor noastre, de carte, de bibliotecă, de toate.

LECTURA REUNEȘTE!

Mulțumirile noastre se îndreaptă către toți iubitorii de carte, profesori, elevi, părinți, bunici, publicul larg, consumator de frumos, de cultură și nu în ultimul rând și către factorii decizionali, care asigură buna desfășurare a” întâmplărilor frumoase” strâns legate de cultură.


Mangalia News, 15.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply