Andreea Beatrice Ana și Răzvan Arnăut, în clasamentele Federației Internaționale de Lupte. Constanța, în TOP! 

0
468

farmec.ro
carturesti.ro%20

În 2021, Andreea Ana a devenit campioană mondială Under-23, iar Răzvan Arnăut a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de seniori.

În clasamentele de final de an ale Federației Internaționale de Lupte se regăsesc și opt sportivi români, dintre ei nelipsind Andreea Ana (de la CSA Steaua București, dar originară din Mangalia) și Răzvan Arnăut (de la CS Farul Constanța).

Andreea Ana, campioană mondială Under-23 în 2021, ocupă locul doi la categoria 55 kg, în timp ce Răzvan Arnăut, medaliat cu bronz la Campionatul European de seniori, de la Varșovia (Polonia), se află pe poziția a 20-a la categoria 60 kg.

„Încheiem anul printre cei mai buni! Clasamentul publicat de Federația Internațională – UWW numără opt luptători români în topul celor mai buni. Printre ei, campioana mondială Ana Andreea Beatrice ocupă locul doi în clasamentul categoriei 55 kg!“, este mesajul Federației Române de Lupte.

Andreea Beatrice Ana a deprins luptele la Mangalia și a fost lansată în acest sport de antrenorul Marian Oancea. În acest an, luptătoarea a realizat o performanță deosebită, scriind o pagină din istoria luptelor românești, după ce a devenit campioană mondială Under-23 la categoria 55 kg, cu ocazia întrecerii desfășurate la Belgrad. Mai mult, acest titlu mondial a fost primul al luptelor feminine din România! Răzvan Arnăut îl are ca antrenor la CS Farul pe Grigore Gheorghe.

Și Federația Română de Lupte și-a desemnat laureații lui 2021, iar sportiva anului a fost desemnată Andreea Beatrice Ana. De asemenea, în clasamente au fost incluși alți patru constănțeni: Răzvan Arnăut – primul loc la seniori, Alexandra Voiculescu (Poseidon Limanu 2 Mai, antrenori – Cornelius Dorian Trucmel și Alina Ivan) – primul loc la cadeți, Daniel Sandu (CSS Mangalia, antrenor – Marian Oancea) – locul trei la cadeți și Vlad Caraș (CSM Reșița, dar originar din Constanța) – locul trei la lupte pe plajă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Articol semnat de Marian Bocai; sursa: ziuaconstanta.ro).


Mangalia News, 02.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply