Se încheie un an, pentru începuturi noi! La mulți ani, tuturor românilor! Florin Spătaru, ministrul Economiei

0
490

farmec.ro
carturesti.ro%20

”Se încheie un an, pentru începuturi noi! Am traversat cu toții încă un an de incertitudini, cu întâmplări mai puțin plăcute, cu dorința arzătoare de a reveni la viața normală de dinaintea #COVID19, cu pierderi uriașe de vieți omenești. 2021 a fost un an în care eforturile de a ne adapta la un nou stil de viață au fost enorme.
La miezul nopții, se încheie încă un an presărat cu lecții de viață pe care suntem obligați să le folosim în anul ce urmează.

Pentru mine, 2022 va fi un angajament în fața românilor pentru proiecte foarte importante pentru economia românească. Îmi doresc ca România să se așeze la aceeași masă cu statele europene care s-au adaptat noilor rigori ale realității globale. Este esentială retehnologizarea adaptată la condițiile de mediu și la resursele naturale ale secolului XXI.

România trebuie să figureze pe harta economică europeană ca pilon strategic, în 2022, iar pentru acest lucru este nevoie atât de viziune și profesionalism, cât și de solidaritate și voință politică în interesul românilor.
La mulți ani, tuturor românilor!
Un An Nou plin de bucurii și voie bună!”

Florin Spătaru, ministrul Economiei.


Mangalia News, 31.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply