Solidaritate cu victimele incendiului din cartierul KM 4-5, Constanța

0
483

Polaris M Holding Constanța: Echipele Polaris au continuat și ieri actiunile de igienizare la locul imobilului ars din cartierul KM 4-5. Contul în care puteți dona bani pentru locatarii afectați de incendiu este activ de ieri dimineață.

Primăria Constanța: Foarte mulți oameni, atât din Constanța, cât și din țară sau de peste hotare, și-au manifestat dorința de a-i ajuta pe cei care, în pragul sărbătorilor de iarnă, au rămas fără un acoperiș deasupra capului.
Contul bancar în care se pot face donații este activ din această dimineață.
13 familii s-au mutat deja în apartamentele din Mamaia, puse gratuit la dispoziția lor. Asistenții sociali din cadrul D.G.A.S Constanța țin legătura în permanență cu locatarii afectați de incendiu. Dacă mai există solicitări în acest sens, nu trebuie decât să comunice acest lucru. Între timp, la locul imobilului ars, echipele de curățenie continuă igienizarea, iar cei de la RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă și canalizare.
Pentru că siguranța bunurilor rămase în urma incendiului este foarte importantă, echipajele Direcției Generale Poliția Locală sunt pe teren, pentru a securiza zona, 24 de ore din 24.

Datele contului bancar sunt următoarele:
Nr. cont în lei: RO77 BTRL RONC RT05 2581 8102.
Titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu, Nr.6.
Contul este deschis la Banca Transilvania.


Mangalia News, 21.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply