Vânt puternic și ninsori, la malul mării! Compania Polaris este pregătită pentru intervenții cu echipele și utilajele de deszăpezire

0
456

farmec.ro
carturesti.ro%20

Polaris M Holding CONSTANȚA: În funcție de evoluția condițiilor meteorologice, dacă temperaturile vor scădea semnificativ, utilajele de deszăpezire vor împrăștia material antiderapant pe străzile municipiului Constanța.

Vânt puternic și ninsori, la malul mării!

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis, Joi, avertizări pentru municipiul Constanța.
Cod galben, valabil joi, de la ora 20:00 până vineri, 17 decembrie, la ora 14:00. Vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (în jurul a 10 l/mp), local se va depune strat de zăpadă și vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale, în general, de 50 – 60 km/h.
În funcție de intensitatea și evoluția fenomenelor meteorologice, Primăria Constanța este pregătită pentru intervenții. Imediat ce va începe să ningă utilajele vor fi poziționate în mai multe puncte din oraș și vor împrăștia material antiderapant.
Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.
De asemenea, având în vedere că vântul va sufla cu putere, cetățenii sunt rugați să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055.
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922.
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.


Mangalia News, 17.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply