Regulamentul Serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa, în DEZBATERE PUBLICĂ

0
411

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a dispus constituirea unui Grup de Lucru, la nivelul instituției, condus de vicepreședintele, Petre Enciu, în vederea elaborării unui Regulament al Serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa. Acesta stabileşte cadrul juridic al modului în care se organizează şi funcţionează serviciile publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa.

Opinia dumneavoastră, a societății civile, este extrem de importantă în procesul de elaborare a acestui regulament, astfel încât, să reflecte o atitudine cât mai realistă și orientată către necesități. În acest sens, Consiliul Județean Constanța aduce în atenția publică acest regulament, pe care îl puteți acesa aici.

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, la adresa de e-mail [email protected] sau pe adresa poştală Constanţa, bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 03 ianuarie 2022.


Mangalia News, 08.12.2021.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply