Șeful Pentagonului: România reprezintă un exemplu important în cadrul NATO privind modernizarea forțelor armate. Secretarul de stat al Apărării, Lloyd J. Austin III a menționat că țara noastră joacă un rol cheie în regiune [VIDEO]

0
579

România reprezintă un exemplu important în cadrul NATO privind modernizarea forțelor armate, înlocuind echipamente învechite și axându-se pe interoperabilitate în cadrul alianței, a declarat secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, cu ocazia unei conferințe de presă, alături de ministrul demis al Apărării, Nicolae-Ionel Ciucă.

Șeful Pentagonului a afirmat că România mai reprezintă un exemplu important în cadrul NATO și privind împărțirea responsabilităților și contribuția la misiunile NATO în Europa și din alte zone.

De asemenea, Lloyd J. Austin III a menționat că țara noastră joacă un rol cheie în regiune, găzduind 1.000 de militari americani care au rolul de descurajare a comportamentului agresiv al Rusiei în zona pontică.

Continuarea, AICI.

Citiți și: SUA laudă modernizarea Armatei și admit rolul de lider al României în regiune. Secretarul Austin, asigurări privind angajamentul în Est

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 20.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply