CSS Mangalia, în colaborare cu CS Aurora 23 August, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ U 15, la Competiția de la Târgu Mureș!

0
1496

La Campionatul Național de Juniori Mici de la Târgu Mureș, peste 600 de luptători și luptătoare din 52 de cluburi sportive din toată țara au concurat pe saltele, pentru medaliile de campioni! 

CSS Mangalia, în colaborare cu CS Aurora 23 August, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ U 15, la Competiția de la Târgu Mureș! Felicitări maxime, sportivilor, antrenorilor George Marian Oancea și Gheorghe Ciupercă, precum și echipelor tehnice și susținătorilor sportului din cele două localități!

Iată numele campioanelor noastre:
Diana Voiculescu, Cuc Rahela, 
Rebeca Leancă, Raluca Pop, de la CS Aurora 23 August (antrenor Gigi Ciupercă) și Alexandra Marinescu, Mihaela Carp, Bianca Luca, Andreea Cabason, Nicoleta Marinescu, Nicoleta Pahoni, de la CSS Mangalia (antrenor, George Marian Oancea).

Mulțumiri, doamnei prof. Virginica Barabaș, directorul Liceului Tehnologic ”Ion Bănescu” și al CSS Mangalia, domnului primar de la 23 August și colegului Gigi Ciupercă, antrenorul CS Aurora 23 August.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vicol Vasile Vali: CAMPIONII LA LUPTE și munca TITANICĂ din spatele acestor rezultate. CONSTANȚA, CAMPIOANĂ pe echipe la juniori mici, prin clubul CS Medgidia, CAMPIOANĂ pe echipe la U15, prin clubul CSS Mangalia – Aurora 23 August, loc 3 băieți juniori mici pe echipe, prin clubul Farul Constanța. Cluburile dobrogene au avut o evoluție foarte bună, drept dovadă zecile de medalii care au fost obținute. Ca şi Preşedinte al Asociației de Lupte Constanța, vă mulțumesc pentru dăruire, devotament şi vă mulțumesc pentru că faceți parte din AVEREA mea. Pozele sunt de pe întreaga desfăşurare a concursului şi cu alți sportivi şi alte cluburi – FAMILIA LUPTELOR.

Felicitări, tuturor participanților și antrenorilor!
#FRLupte #COSR #wrestlingROmania


Mangalia News, 10.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply