Alexandra Voiculescu și Delia Voiculescu, de la Clubul Sportiv Poseidon Limanu-2Mai, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la Campionatul Național Individual Lupte pe Plajă desfășurat la Costinești | CS Poseidon, Locul I, în clasamentul pe cluburi, la Cadeti, feminin

0
1010

Clubul Sportiv Poseidon: După Campionatul European și Mondial de Cadeți, de unde fetele noastre au venit cu rezultate foarte bune – o amintim pe Alexandra Voiculescu, vice-campioană Europeană și Mondială, iată, Campionatul Național Individual Lupte pe Plajă desfășurat la Costinești în perioada 29.08. – 01.09.2021, ne-a adus din nou cel mai bun rezultat pe podium la clasamentul pe cluburi, prin Alexandra Voiculescu, cat. 40 kg, Locul I și Delia Voiculescu, cat.50 kg, Locul I.

Clubul Sportiv Poseidon Limanu-2 Mai a obținut Locul I, Cadeți, în clasamentul pe cluburi, la feminin.

Felicitări, tuturor celor implicați în aceste rezultate frumoase: managerului Clubului Poseidon Limanu-2Mai, Erdy Cogali, Consiliului Local Limanu, domnului viceprimar Mihai Feodorof, domnului Primar Daniel Georgescu, antrenorilor Alina Elena Ivan și Cornelius Dorian Trucmel!

Le urăm succes fetelor, care vor participa pe data de 12 septembrie la Campionatul European de Lupte pe plajă din GRECIA, iar pe 23 septembrie, la Campionatul Mondial, ce va avea loc la Constanța.


Mangalia News, 02.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply