THALIAMAR a obținut Marele Premiu și Trofeul secțiunii Monolog, Premiul al III-lea, la trupe de teatru și Mențiune, secțiunea Poezie, la FITT Birlic, Fălticeni! VIDEO

0
793

Trupa de Teatru ”Thaliamar” din Mangalia a obținut Marele Premiu și Trofeul secțiunii Monolog, Premiul al III-lea, la trupe de teatru și Mențiune, la Poezie, la Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret (FITT) ”Gr. V. Birlic”, ediția a XI-a, Fălticeni!

Celelalte trupe de teatru, selecționate să participe la etapa finală, au fost din București, Roman, Panciu, Cluj, Fălticeni și Republica Moldova.

”Componența trupei Thaliamar: Hulya Sali (Marele Premiu și Trofeul secțiunii, cu monologul ”Mâncare de mazăre”, de Aura Mircea), Ailin Bechir, Andreea Zaharia, Claudiu Barbu, Călin Bațagoi, Alberta Cucu, Delia Rădulescu, Mențiune, la secțiunea Poezie, cu ”Descântec de ploaie”, de Ana Blandiana, Bianca Depner, Alex Mihalache. Pentru Premiile I, II și III, organizatorii au decernat câte o plachetă, iar la trupe de teatru, separat, un alt Trofeu al Festivalului”, a declarat pentru Mangalia News, Aura Mircea, coordonatorul Trupei de Teatru ”Thaliamar” din Mangalia.

MN: Felicitări, Trupei de Teatru ”Thaliamar” și doamnei Aura Mircea, pentru aceste valoroase realizări artistice și pentru premiile obținute cu multă trudă!


Mangalia News, 29.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply