Fonduri europene 2021: Grile de punctaj – finanțări totale de 900 milioane Euro, pentru ferme și PFA, SRL, II de procesare carne, lactate, morărit

0
700

Grilele de punctaj pentru fondurile UE așteptate de fermieri și de antreprenorii din sectorul procesării produselor agricole – 900 milioane EURO!

S-au publicat și grilele de punctaj finale pentru 2 linii de finanțare așteptate de fermieri și antreprenorii români cu afaceri în procesare de produse agricole. Firme, sub formă de SRL, PFA, întreprindere individuală și alte forme de organizare, vor putea obține fonduri nerambursabile de până la 1,5 milioane de euro, fiecare.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) nu a publicat, încă, forma finală a ghidurilor solicitantului, dar a stabilit grilele de punctaj finale. Antreprenorii pot folosi criteriile de evaluare pentru și propunerile de ghiduri pentru a-și pregăti din timp proiectele, urmând să le mai ajusteze când apar și ghidurile oficiale.

Submăsura 4.1 – 760 milioane euro, bani europeni pentru fermieri

Submăsura 4.1 – Investiții în exploatații agricole ar urma să fie lansată în septembrie 2021, conform calendarului estimativ publicat de AFIR.

Continuarea, pe startupcafe.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply