Ruxandra Georgescu a obținut două valoroase Premii 1, la concursul internațional de fotografie „Natura și patrimoniul cultural și istoric al regiunii mele”, organizat de Primăria orașului Murfatlar și va participa ca invitată la o serie de forumuri cu tematică de turism, în Bulgaria și Ucraina

0
1069

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ruxandra Georgescu: ”Dupa atâtea supărări, iată că am primit si o veste mai mult decât bună, o surpriză foarte frumoasă făcută de Primăria orasului Murfatlar. In luna iulie, la indemnul iubitului meu, care a vazut intamplator pe net o postare cu link-ul concursului „Natura și patrimoniul cultural și istoric al regiunii mele”, m-am inscris si eu cu 6 fotografii. A fost un concurs internațional de fotografie pe teme de natură și patrimoniu cultural și istoric, organizat de Primăria orașului Murfatlar, parte din proiectul „Dezvoltarea și promovarea moștenirii comune”, BSB 1010, finanțat prin Programul Operațional Comun „Bazinul Mării Negre 2014-2020”.

Am participat la cele doua sectiuni dedicate adultilor peste 20 de ani, respectiv “Modul de trai, obiceiurile, tradițiile și patrimoniul cultural și istoric din regiunea noastră” si “Redescopera natura”. Am luat două Premii 1, respectiv Locul I pentru fiecare dintre sectiuni. In urma acestui concurs si a premiilor castigate, atat imaginile mele cat si celelalte fotografii premiate vor fi expuse in Bulgaria si Ucraina. De asemenea, premiantii vor participa ca invitati la o serie de forumuri cu tematica de turism, in Bulgaria si Ucraina. Multumesc inca o data Primariei orasului Murfatlar pentru aceasta frumoasă surpriză, mi-ati înseninat ziua. Multumesc, Cristian Popa, pentru că ai crezut în mine!”

MN: Felicitări maxime, pentru dubla reușită, draga noastră Rux! Meriți aplauzele și recunoștința noastră pentru tot ceea ce realizezi cu atât de mult talent, în Arta fotografică! De-a lungul timpului, ne-ai bucurat și ne bucuri mereu cu pozele tale minunate, ce pot fi re/văzute și AICI.


Mangalia News, 23.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply