PREMIAT PENTRU CĂ AI RECICLAT! Mangalia sărbătorește Ziua Mondială a Mediului printr-o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice

0
734

Mangalia sărbătorește Ziua Mondială a Mediului printr-o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice, desfășurată în luna mai în Municipiul Mangalia. Primăria Municipiului Mangalia, alături de operatorul local partener, Triod Star 2003 SRL, invită toți cetățenii să se implice în acest program și le oferă servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ, cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cum procedezi?
Suna la TelVerde 0800 444 800 în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00 și soliciți preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.

Ce deșeuri electrice vor fi colectate?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză, sau funcționează pe baterii, în greutate totală sau cumulată de min. 35 kg/comandă.

Premiile sunt:
– 2 x mașină de găurit și înșurubat,
– 2 x șurubelniță cu acumulator,
– 2 x polizor unghiular,
– 2 x mașină de călcat,
– 1 x trimmer,
– 1 x prăjitor de pâine,
– 1 x aparat de călcat vertical cu aburi,
– 1 x aspirator de mână.
Data extragerii: 4 iunie, ora 16.00.
Locul extragerii: Poliția Locală Mangalia.
Telefoane: 0800 444 800, 0720 379 802.

Eveniment organizat de RoRec Asociaţia Română pentru Reciclare și Primăria Municipiului Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 24.05.2021.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply