Luptătoarea Andreea Ana din Mangalia, medaliată la Campionatul European de seniori, din Polonia

0
743

Andreea ​Ana a fost la un pas de finala mare, dar a pierdut în semifinală, după un meci strâns. Performanţă deosebită pentru luptătoarea din Mangalia Andreea Ana, care a urcat pe podium, cucerind medalia de bronz, la Campionatul European de seniori din Polonia. Andreea Beatrice Ana a evoluat la categoria 55 kg.

Două medalii europene de bronz, pentru România! Două medalii câștigate atât de frumos de către Ana Andreea Beatrice (55 kg) și Katia Zhydachevska (59 kg) care au luptat, cu toată dăruirea, în finale!

Ana Andreea Beatrice a învins-o prin superioritate tehnică (12-0) pe adversara din Belarus, Katsiaryna Pichkouskaya.

Katia Zhydachevska a muncit până în ultima secundă a meciului și s-a impus în fața adversarei sale tot din Belarus, Yuliya Pisarenka.

Felicitări, fetelor! Felicitări antrenorilor și întregului staff tehnic! România e mândră de voi!, este mesajul Federaţiei Române de Lupte.

Andreea Ana a fost la un pas de finala mare, dar a pierdut în semifinală, după un meci strâns contra polonezei Roksana Zasina, scor 2-1.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Andreea Ana e originară din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, fiind descoperită şi pregătită pe plan local de Marian Oancea. În prezent, luptătoarea e legitimată la CSA Steaua Bucureşti.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Lupte). Mai mult, în ziuaconstanta.ropiese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply