Vama Veche, conectată la rețeaua de gaz natural! ”Astăzi putem spune că Limanu, 2 Mai si Vama Veche sunt localități care au făcut saltul în secolul XXI”, afirmă Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei

0
1179

Autoritatea Natională de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE  a acordat astăzi, 14 aprilie 2021, extinderea licenței de operare a distribuitorului local, fapt ce permite ca localitatea Vama Veche să fie alimentată cu gaz natural.

”Am promis că vom avea rețea pentru gaz natural în comuna Limanu si ne-am respectat angajamentul. Astăzi putem să spunem că Limanu, 2 Mai si Vama Veche sunt localitati care au făcut saltul în secolul XXI. Localitatea Limanu a fost branșată în luna iulie, 2 Mai, în septembrie și acum Vama Veche, dat fiind faptul că distribuitorul zonal a primit astăzi licența și pentru acest sat. Recunosc că au fost eforturi majore, dar sunt mândru de echipa mea. A fost un proiect extrem de dificil, dar prin finalizarea acestuia, demonstrăm că, acolo unde exista voință, se poate!”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Rețeaua de gaz din comuna Limanu are 45 de kilometri, iar lucrările au fost demarate în luna iunie 2019.


Mangalia News, 14.04.2021.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply