Mangalia News publică ANUNTURI DEMARARE SI INCHIDERE PROIECTE ale firmelor beneficiare de Granturi pentru Capital de lucru și pentru Investiții!

0
3325

ANUNȚ IMPORTANT,

în atenția beneficiarilor de GRANTURI pentru capital de lucru și pentru investiții acordate IMM-urilor!

Mangalia News oferă firmelor beneficiare ale Granturilor pentru capital de lucru (Măsura 2) și pentru investiții, acordate IMM-urilor din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, posibilitatea publicării anunțurilor de demarare proiect și închidere proiect, în condiții rapide și nebirocratice.

Procedura este simplă și presupune următorii pași:

1. Trimiteți pe e-mail, la [email protected] o comandă fermă, care să conțină datele de facturare ale societății dvs. și data / perioada în care doriți publicarea anunțului, date care vor sta la baza unui Contract de publicitate.  

2. Trimiteți pe același e-mail anunțul de demarare sau închidere proiect, în format editabil (word).

3. Veți primi factura fiscală emisă de Furnizorul de servicii online.

4. După ce faceți dovada plății, anunțul se publică pe prima pagină a portalului  Mangalia News, la rubrica ANUNTURI PROIECTE EUROPENE.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

5. Anunțul se va publica timp de 5 zile, consecutiv.

6. După cele 5 zile, veți primi pe e-mail un raport de difuzare și o monitorizare cu printscreen-uri, pentru a face dovada publicării anunțului.

Mangalia News îndeplinește toate condițiile impuse de finanțator privind audiența, adresabilitatea și traficul. Publicarea anunțurilor online este suficientă și NU este nevoie să publicați într-un ziar tipărit aceste anunțuri.

Întreaga procedură este rapidă, ieftină și acceptată de finanțator. În plus, se face exclusiv online, scutindu-vă de drumuri și expunere inutilă, în condițiile sanitare actuale.

Relații suplimentare puteți obține pe e-mail: [email protected]

NB: ”Acoperirea” locală, națională și internațională a cotidianului online Mangalia News este aceasta:

Lansat în urmă cu un deceniu, Mangalia News are la zi peste 10 milioane de vizualizări, conform Google Analytics.


Mangalia News, 07.01.2021, 24.03, 08.04, 20.04, 16.10.2021, 21.04.2022.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply