Super-comedia ”Soț de vânzare”, la Casa de Cultură din Mangalia, Duminică, 7 Martie 2021!

0
1337

farmec.ro
carturesti.ro%20

Duminică, 7 martie, ne vom revedea la Casa de Cultură, la spectacolul cu piesa de teatru ”Soț de vânzare”, o comedie care, garantat, ne va oferi o seară plină de umor și veselie.

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gîlea.

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii. Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si… despre teatrul românesc underground!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs, prin Fan Courier, oriunde in tara.


Mangalia News, 21.02.2021.piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply