DIGITALIADA – Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August, premiată pentru al doilea an consecutiv, la Concursul de teste în format digital al Fundației Orange

0
2172
Școala Gimnazială ”George Coșbuc” - 23 August, Cța.

DIGITALIADA: Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August, județul Constanța, premiată pentru al doilea an consecutiv, la Concursul de teste în format digital al Fundației Orange. Premiul – o tablă interactivă, ca și anul trecut.

Și primele două cadre didactice din țară, premiate pentru numărul și calitatea materialelor create, sunt de la aceeași școală: prof. de matematică Alexandru Camelia Nicoleta (al doilea an la rând când primește acest ”trofeu”) și profesor pentru învățământ primar Rusca Mihaela Emilia.

Tabla interactivă va fi instalată în sala doamnei Rusca, în locul televizorului SmartTV. Este a treia tablă pe care o câștigă echipa profesorilor acestei școli în decursul a trei ani…, o dovadă că se poate, spiritul de echipă învinge greutățile și aduce un plus de tehnologie atât de necesară în școlile românești atinse de pandemie.

Profesorii au primit ca premii ceasuri smart de la Samsung, ultima ediție…pentru că merită. Testele create de ei în format digital pe platforma de învățare și testare online Digitaliada au fost aplicate la clasă în perioada noiembrie-decembrie 2020.

Amintim că în 2019 Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August intra în rândul celor 10 școli din mediul rural acceptate în rândul școlilor DIGITALIADA. A urmat dotarea școlii cu table interactive și tablete, efortul proiectului fiind suplinit în egală măsură de administrația locală (care a dotat școala structură cu exact același echipament primit prin proiect). Ca urmare, în martie 2020, la momentul închiderii școlilor și trecerii în online, această unitate s-a aflat printre cele pregătite ca personal calificat pentru a lucra în online, ca dotări și echipamente (tabletele au fost date copiilor care aveau nevoie de ele pe baza unui contract de comodat) și printre puținele care au continuat procesul educațional, fără întrerupere.

Mulțumim dascălilor care lucrează cu sufletul, multe ore în plus pentru a crea și aplica materiale didactice și care nu precupețesc niciun efort atunci când școala îl cere! Toate cadrele didactice au muncit pentru elevi, pentru întreaga comunitate și merită aplaudați!

Școala Gimnazială ”George Coșbuc” – 23 August, Cța.

Prof. Magdalena Iacob, director coordonator.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN – Citiți și: ȘCOLILE DIGITALIADA: 23 August, județul Constanța – ȘCOALA GIMNAZIALĂ „GEORGE COȘBUC”.


Mangalia News, 09.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply