Lansare inedită – Colindul “Ne-o trimis mama la capre”, cu tenorul Bogdan Mihai și Paula Hriscu [VIDEO]

0
2474

Colaborarea sfârşitului de an: Interpreta Paula Hriscu şi tenorul Bogdan Mihai.

Sfârşitul de an aduce o colaborare spectaculoasă pe piaţa muzicală din România. Una dintre cele mai iubite colinde din inima Transilvaniei, de origine maramureşeană, “Ne-o trimis mama la capre”, este cântată de interpreta de muzică populară Paula Hriscu, împreună cu tenorul Bogdan Mihai, nume de referință al artei lirice romanesti, voce cunoscută, atât în România cât și pe tot Mapamondul, artist binecuvantat de Dumnezeu cu o voce si un har pe care le-a dăruit sufletelor celor care l-au ascultat, de-a lungul unei cariere internaționale de aproape 14 ani pe cel mai mari scene ale lumii, alături de mari artiști ca Angela Gheorghiu, Lara Fabian, Placido Domingo și multe alte nume de rezonanță internatională.

„Cele mai frumoase amintiri din copilărie pe care le am sunt din perioada Crăciunului. Ce bucurie aveam în suflet când mergeam la colindat, împreună cu alţi copii. Crăciunul este un moment al speranţei şi al fericirii izvorâte din acest miracol. Colaborarea cu Bogdan Mihai mă bucură, pentru că am vrut să alăturăm două voci puternice într-una dintre cele mai frumoase colinde din Transilvania. Sper că acest colind să vă bucure şi pe voi atât cât ne-a bucurat şi pe noi”, a declarat Paula Hriscu.

Colaborarea cu Paula Hriscu este o binecuvântare venită de la Bunul Dumnezeu, deoarece îmi ofera ocazia, în premieră absolută, saă interpretez, pentru prima dată în viața mea, acest colind minunat. Vocea Paulei este balsam pentru suflet, vocile noastre s-au armonizat extraordinar. Pentru mine, Crăciunul înseamnă familie, înseamnă Dumnezeu, înseamnă viață, înseamnă speranță, înseamnă tot ce este mai frumos pe pământ si sper din toată inima ca această colaborare să nu fie ultima, și sper că vom reuși, prin vocile noastre, prin tradițiile autentic românești neîntinate, să intrăm în casele dumneavoastră cu sufletul deschis, cu iubire si dragoste. Sărbători fericite, tuturor”, a declarat Bogdan Mihai.

Colind maramureşean, interpretat de două voci senzaţionale

Filmările colindului “Ne-o trimis mama la capre” au fost realizate într-un peisaj fabulos de iarnă, prin Defileul Someşului Rece, din judeţul Cluj, care au răsunat de vocile puternice ale celor doi artişti, îmbrăcaţi în straie populare vechi de peste 100 de ani.

“De fiecare dată când port straiele noastre populare mă simt frumoasă, mai feminină, mă simt mai aproape de tradiții, de istoria și de cultura noastră, de străbunii noștri. De altfel, cred că orice româncă se simte mai frumoasă, atunci când îmbracă o ie. Pentru acest colind, am ales unul dintre costumele vechi din colecția personalăare peste 100 de ani. A fost o bucurie să pot împărtăși cu Bogdan această dragoste pentru portul nostru popular. Cred că a fost inedit pentru el să încalțe cizme si eu opinci, cu care am mers destul de mult prin zăpadă. Dar sigur vă va povesti el… (n.red. râde)”, a mai spus Paula Hriscu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Ne-o trimis mama la capre”, interpretare unică

Paula Hriscu este una dintre cele mai iubite voci de muzică populară, din noua generație de interpreți. Născută în Brad, județul Hunedoara, Paula este studentă în anul IV la Academia Naţională de Muzică “Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, secţia Canto. Și-a descoperit acest talent la vârsta de 22 de ani, când, spune artista, muzica a ajutat-o să ia viața de la început.

“Ne-o trimis mama la capre”, Paula Hriscu & Bogdan Mihai.

Premieră: 21 decembrie 2020.
Muzica: Paula Hriscu şi Ovidiu Szilaghi.
Versuri: culese din popor.
Orchestraţie: Ovidiu Szilaghi.
Mastering: Studio Ovidiu Szilaghi.
Imagine: Radu Mocanu.


Mangalia News, 21.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply