Daniel Georgescu a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu de la „distanță”, de acasă, unde se află în izolare de mai bine de o săptămână

0
1082

Daniel Georgescu: ”După o așteptare prelungită, astăzi am depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu. Vă mulțumesc pentru încredere! Am reușit în ultimii 4 ani să mobilizăm toată energia pentru a dezvolta Limanu – 2 Mai – Vama Veche și Hagieni, iar cu încrederea dumneavoastră, putem continua acest efort.

Am spus că Se poate mai mult și o vom arăta, zi de zi, în următorii 4 ani. Avem nevoie de voi să ne fiți alături, să comunicăm mai mult, să aflăm nevoile voastre, pentru că problema unei gospodării sau unei străzi este problema tuturor și avem nevoie de solidaritate în tot ce facem.

Am depus acest jurământ de la „distanță”, de acasă, unde stau în izolare de mai bine de o săptămână. Am fost confirmat pozitiv pentru corovonavirus la testul de acum 10 zile, dar, din fericire, starea mea de sănătate este bună, sunt plin de energie și îmi pot desfășura de acasă multe din atribuții, online și pe telefon. Nu există alți membri ai familiei care să fi fost confirmați pozitiv.

Este o perioadă grea pentru toți, perioadă în care trebuie să ne adaptăm și să avem grijă, în primul rând, de cei dragi, de cei de lângă noi, pentru că doar împreună putem trece peste aceste încercări. Multă sănătate, tuturor!”


Mangalia News, 06.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply