Tânăr de 19 ani din Mangalia, reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat

0
1003

farmec.ro
carturesti.ro%20

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 19 octombrie a.c., persoana în cauză ar fi smuls unui bărbat de 50 de ani, telefonul mobil, în timp ce acesta se afla pe o stradă din municipiul Mangalia.

Polițiștii au reținut în sarcina tânărului în cauză comiterea a două infracțiuni de furt calificat și infracțiunea de furt, fapte comise în perioada 25 septembrie – 16 octombrie 2020.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cauză, polițiștii de investigații criminale continuă cercetarile față de alți doi bărbați, de 18, respectiv 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 21.10.2020. (IPJ Constanța).piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply