Grădina Culturală Callatis, un spațiu de întâlnire publică, oricând la dispoziția comunității

0
861

farmec.ro
carturesti.ro%20

Grădina Culturală Callatis: Puține comunități se pot bucura de un spațiu de întâlnire publică ca al nostru. Haideți în vizită și atunci când nu se întâmplă vreun eveniment.

Avem pufi, avem hamace, puteți chiar să vă faceți somnul de prânz la noi. Bine, poate exagerăm puțin, dar sigur vă puteți relaxa.

Cineva ne-a întrebat dacă poate veni să repete la instrument la noi în grădină. Noi am zis da. Veniți și cântați, pictați, desenați, jucați, citiți sau orice vă place să faceți și credeți că spațiul nostru este potrivit pentru voi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Grădina Culturală Callatis este un proiect care presupune amenajarea grădinii Muzeului de Arheologie Callatis din Mangalia într-un spațiu de expoziții artistice, evenimente culturale și petrecere a timpului liber gratuit pentru comunitate și vizitatori. Proiectul este implementat de Direcția Cultură și Sport Mangalia, în calitate de Promotor de proiect și Lise Wulff din Norvegia, în calitate de Partener. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014 2021 în cadrul Programului RO CULTURA.
———–
Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 2021, în cadrul Programului RO CULTURA.

Manager de proiect: Eliza Cucu.


Mangalia News, 28.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply