FAPTE, NU VORBE! Primăria comunei 23 August a acordat stimulente financiare în sumă de câte 1.000 lei celor două eleve care au obținut nota 10 la examenul de Evaluare Națională

0
2078

”Multumim Primăriei și Consiliului local al comunei 23 August pentru că au ca obiectiv prioritar susținerea Educației, prin promovarea învățământului de înaltă calitate, creativ și competitiv, înțeles ca un serviciu de interes public major pentru societatea actuală și viitoare.

În acest sens, Primăria comunei 23 August a pus in aplicare HCL nr. 41/23.07.2020 a Consiliului Local, prin care se acordă stimulente financiare in suma de câte 1.000 lei celor doua eleve care au obținut nota 10 la examenul de Evaluare Națională.

”Aș dori să multumesc, atat Primăriei si Consiliului local, cat si tuturor persoanelor care au crezut in mine si m-au sustinut. Am atins rezultatele de care sunt mandra prin munca, nu numai a mea, dar si a profesorilor, pătintilor si prietenilor care mi-au fost alaturi”, a declarat Elif Adilburi, vizibil emoționată.

Remunerarea excelenței are semnificatii profunde pentru copii, este o certitudine că sunt pe drumul cel bun, asa cum a declarat si Andreea Mădălina Mitrofan, tot elev de nota 10 (zece).

”Tin sa mulțumesc Primariei si Consiliului local,cat si tuturor celor care s-au implicat in obținerea burselor noastre, ce valorifică acum rezultatele noastre la EN8, ca urmare a muncii indelungate depuse de noi. In final, vreau sa mentionez ca “Banii n-aduc fericirea, dar o întrețin!”, așadar gestul e foarte semnificativ pentru noi! Mulțumim!”.

Sa nu uitam că, fără o echipă bună de profesori dedicați și responsabili, Școala ”George Cosbuc” din localitate nu s-ar fi putut bucura de asemenea rezultate. Mulțumim profesorilor Camelia Nicoleta Alexandru, Cristina Dragoi, Carmen și Emil Usurelu, David Valentina, Elena Ciolacu”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Noi organizăm de peste 11 ani Tabăra Premianților, dar anul acesta nu s-a mai putut. Așadar, o altă formă de recompensă sunt bursele, cu atât mai mult pentru cei doi de 10 la examenul național de Evaluare Naționala meritau mult mai mult, dar atât s-a putut momentan. Le vom pune fotografiile pe panourile de onoare, le vom avea ca invitate speciale la Zilele Școlii și la alte evenimente ale comunității… Merită să ne promovăm valorile! (Intr-o societate care “uită” de valori!).

A transmis prof. Magdalena Iacob.


Mangalia News, 28.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply