Congresul extraordinar al PSD este organizat online. Social-democraţii îşi aleg astăzi conducerea

0
773

farmec.ro
carturesti.ro%20

Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă este organizat online, de la ora 10:00, în cursa pentru şefia partidului fiind înscrişi Marcel Ciolacu, actualul lider interimar şi fostul ministru, Eugen Teodorovici.

Votul va fi secret, cu buletine, procesele verbale urmând a fi transmise la centru. Centrele teritoriale vor fi dotate cu aparatură audio-video pentru transmiterea live a congresului, iar toţi participanţii vor avea acces pe ecrane la imaginile din celelalte centre.

La conducerea PSD candidează actualul lider interimar al partidului, Marcel Ciolacu, şi senatorul Eugen Teodorovici – singurul parlamentar social-democrat care n-a semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Teodorovici a acuzat că există un document al conducerii partidului ”în care apare foarte clar” ca, dintre cele două candidaturi pentru şefia partidului, să fie acceptată doar una – cea a liderului interimar al formaţiunii, documentul fiind adoptat.

“Nu ştiu dacă aţi văzut un document transmis către congres, un desfăşurător, în care apărea foarte clar că, din cele două, să accepte o singură candidatură – cea a domnului Ciolacu – şi asta a rezultat ca urmare a deciziilor din CEx-ul de astăzi, din 19. Este o regie foarte clară. Cred că şi Ceauşescu, când şi-a simţit sfârşitul, a făcut la fel, din păcate pentru PSD”, a declarat Teodorovici, miercuri, la sediul PSD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea pe stirileprotv.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply