Din 14 septembrie, şcoala nu va mai fi aşa cum o ştim | Dr. Virgil Musta, despre începerea noului an școlar: Trebuie să se țină cont de părerea părinților și a profesorilor | Asociațiile de părinți: Ministerul Sănătății s-a spălat pe mâini [VIDEO] 

    0
    1069

    14 septembrie bate la ușă, iar mulți părinți nu știu cum ar fi mai bine pentru copiii lor. Problemele se complică și mai mult în cazul celor care au probleme de sănătate. Ministerul Sănătății a publicat aseară târziu ghidurile sanitare pentru începutul anului școlar. Iar medicii îi liniștesc pe părinți: dacă se respectă regulile sanitare, sunt șanse mici de infectare. Despre aceste prevederi, medicul Virgil Musta de la Spitalul “Victor Babeş” din Timișoara, în direct la TVR.

    „În principiu, trebuie respectate cele 3 reguli de aur: distanțarea fizică, purtarea măștii, acolo unde este cazul, de exemplu când profesorul supraveghează un elev, și spălarea mâinilor. Totul trebuie gândit echilibrat și înțelept, pentru că altfel nu vom putea ține normal cursurile”, a spus medicul Virgil Musta.

    Medicul Virgil Musta a recomandat începerea cursurilor și în funcție de ce spun părinții și de situația bolilor cronice din familie. Părinții să poată opta între cele două variante.

    Continuarea, cu VIDEO, pe stiri.tvr.ro


    Citiți și: Ministerul Sănătății a publicat aseară ghidurile sanitare pentru începutul anului școlar” https://bit.ly/3h69aY9

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/


    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply