Pro România și-a prezentat candidații pentru funcția de primar la Mangalia, Dumbrăveni și Limanu

0
1375

Președintele Pro România, filiala Constanța, deputatul Mircea Dobre, totodată candidat la Primăria Constanța și secretarul general al filialei de la malul mării, Răzvan Filipescu, candidat la Consiliul Județean Constanța, au organizat, vineri, o conferință de presă, în cadrul căreia au pus în discuție mai multe probleme de interes național sau local.

Concret, ei au atras atenția că actuala guvernare nu acordă atenția cuvenită agriculturii și au sugerat că este nevoie de o implicare mult mai mare pentru protejarea fermierilor cărora li se acordă o sumă mult prea mică, în speță 925 lei pentru un hectar de grâu afectat de secetă. În plus, Răzvan Filipescu l-a provocat pe candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța la o dezbatere publică pe diverse teme cu referire la județul nostru.

Tot în cadrul conferinței de presă, au fost prezentați candidații Pro România pentru funcția de primar în localitățile Mangalia, Dumbrăveni și Limanu.

După o pauză politică de peste doi ani, la Mangalia revine pe scena politică fostul consilier local Dan Moldovan, în vârstă de 51 de ani, care va candida la funcția de primar din partea Pro România. Printre altele, el a spus că revenirea sa i se datorează lui Mircea Dobre, dar și pentru că proiectul Pro România este unul nou, un proiect politic unde fiecare filială are putere de decizie și nu directive trasate de la centru.

În acest context, Dan Moldovan a explicat că este exclus ca Pro România, filiala Mangalia, să facă vreo alianță cu alte partide, singura politică aplicată fiind cea a cetățeanului. Printre altele, el a spus că, la acest moment, „Mangalia nu este ofertabilă pentru tineri“, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a acceptat să revină în viața politică și să încerce să participe la dezvoltarea localității, dar și a stațiunilor din sudul litoralului.

„Mangalia nu are un buget generos pentru nevoile localității, de aceea a și rămas într-o zonă gri. Consider că atragerea fondurilor europene ar fi un avantaj pentru realizarea multor proiecte“, a spus Dan Moldovan.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În ceea ce privește comuna Dumbrăveni, Pro România merge pe mâna unei tinere de 33 de ani. Luminița Șandru este antreprenor și spune că își dorește să ajungă la conducerea primăriei din Dumbrăveni, deoarece este imperios necesar ca această localitate să se dezvolte, cu atât mai mult cu cât există resurse naturale care nu sunt exploatate suficient.

Ion Mirciu este candidatul Pro România la Primăria Limanu. El a spus că dorește să facă o politică cinstită, curată, nu o politică a pumnului în gură. Mai mult, acesta a precizat că nu vrea să își atace adversarii, ci să promoveze proiectele pe care le are în plan. Printre acestea, se află finanțarea culturii și a învățământului la un nivel mai mare, pentru că le consideră investiții în viitor. În plus, ia în calcul aplicarea unor taxe și impozite la nivelul comunei Limanu care să țină cont de posibilitățile reale ale cetățenilor.

Continuarea, în cugetliber.ro/stiri-politica



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply