UN DESTIN ALTFEL – Maria Moț, fata din satul arădean Hontișor, care a lucrat la o fermă de vaci din Anglia, apoi a revenit acasă și acum are ferma ei [VIDEO]

0
2417

“Am vrut să o cer în căsătorie pe Maria Moț… Bărbatul ei este un mare norocos, dar sper ca intr-o bună zi o să găsesc si eu fată cum a găsit el. Le doresc la amandoi tot binele din lume”.

Anuntul UK a publicat în urmă cu aproape 2 săptămâni un filmuleț cu Maria Moț, o tânără din satul arădean Hontișor, care, anul trecut, din mai si pana in noiembrie, a lucrat la o ferma de vaci din Anglia.

Imaginile cu Maria printre vaci si cele in care ea conduce un tractor al fermei cu maiestria unui tractorist adevarat au devenit virale. Filmul a facut peste 700.000 de vizualizari si peste 1000 de comentarii. Foarte multi barbati dintre cei care au comentat au lasat mesaje de admiratie, iar unii chiar s-au indragostit de-a dreptul de tanara originara din judetul Arad. Cativa ne-au scris si ne-au intrebat cum ar putea lus legatura cu Maria, iar unul dintre acestia chiar ne-a spus ce avea in cap. Acesta din urma s-a linistit insa dupa ce a vizionat un al doilea filmulet realizat zilele trecute cu Maria, care a dezvaluit ca intre timp s-a casatorit si s-a stabilit intr-un sat de munte din Romania.

“Am vrut sa o cer in casatorie pe Maria… Barbatul ei este un mare norocos, dar sper ca intr-o buna zi o sa gasesc si eu fata cum a gasit el. Le doresc la amandoi tot binele din lume”, ne-a spus Alexandru (foto stanga), un tanar originar din Oradea.

Alexandru ne-a marturisit si ce l-a determinat sa se indragosteasca de Maria.

“Mi-a placut cum vorbea, mentalitatea ei. E foarte frumoasa si foarte harnica, o fata simpla de la tara. M-as insura cu o astfel de fata pentru ca ea trage cu familia si cu casa. Nu am nimic cu cele de la oras, dar este diferenta mare intre o fata de la tara si una de la oras”, a marturisit Alexandru (Alex Judy, profil personal).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

#anuntuluk https://bit.ly/2Wd5ZFB


Mangalia News, 15.07.2020. (sursa: #anuntuluk).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply