Liderii PMP si USR Mangalia nu au dat curs invitației la dialog, lansată de PNL Mangalia, în vederea realizării unei alianţe electorale locale

0
1094

Partidul Naţional Liberal organizaţia Mangalia a lansat, zilele trecute, o invitaţie către organizaţiile locale municipale ale Partidului Mişcarea Populară şi Uniunii Salvaţi România, pentru o discuţie, în vederea realizării unei alianţe electorale pentru Mangalia, în perspectiva alegerilor locale din acest an, ce are drept scop o bună guvernare locală în perioada 2020-2024 şi, de asemenea, continuarea şi finalizarea proiectelor de dezvoltare comunitară.

Liderii celor două partide nu au dat curs invitaţiei la dialog.

”Credem, în continuare, că această alianţă electorală, care să sprijine un singur candidat pentru funcţia de primar, realizată in jurul principalelor obiective de dezvoltare locală ale celor trei formaţiuni politice, ar fi în avantajul cetăţenilor Mangaliei, care s-au săturat de dispute politice sterile.

Deşi calendarul electoral ne obligă la decizii rapide, ne menţinem invitaţia deschisă şi propunem data de 16 iulie 2020, pentru aceeaşi întâlnire, în vederea perfectării unui protocol de colaborare şi stabilirea criteriilor pentru o alianţă electorală în interesul Mangaliei. Având mai mult timp de gândire şi de consultare cu membrii şi simpatizanţii, avem speranţa că liderii PMP şi USR vor da curs acestei invitaţii.

Nu este o alianţă împotriva a ceva, ci pentru ceva, pentru cetăţeni şi pentru Mangalia.

Sondajele de opinie arată că simpatizanţii PNL, USR şi PMP susţin, într-o majoritate covârşitoare, o asemenea alianţă (din rândurile votanţilor USR, 65% s-au exprimat în favoarea unui candidat comun, din rândul PMP 78%, iar votanţii PNL susţin, în proporţie de 69%, această variantă.).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, sondajele noastre confirmă că, PNL poate câstiga şi majoritatea în Consiliul Local şi funcţia de Primar. Dar, noi ne dorim o alianţă inclusivă, de 2/3 în Consiliul Local, cu care să trecem cele mai importante proiecte pentru Mangalia.

Avem încredere în discernământul acestor lideri şi suntem siguri că, în final, vor pune, deasupra orgoliilor, interesele propriilor alegători şi locuitorilor Mangaliei, în general”, se arată în comunicatul organizației PNL Mangalia.


Mangalia News, 09.07.2020. (sursa: Mangalia.TV).piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply