Anotimpul mulțumirilor și al despărțirilor…, la Școala din 23 August

0
1683

ANOTIMPUL MULȚUMIRILOR ȘI AL DESPĂRȚIRILOR…

Este timpul… este anotimpul renunțării la modestie și al mulțumirilor.

Acest an școlar… atipic s-a încheiat, pentru Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August, cu realizări:

  • Proiectul Digitaliada a permis continuarea activității și în modul online, a readus zâmbetul pe buze copiilor, a împrietenit elevii cu matematica și alte discipline considerate dificile, a dezvoltat abilitățile digitale ale profesorilor (aflați în permanentă formare și inovare);
  • Ansamblul Folcloric ”Românașii” a continuat să aducă premii și medalii, să contribuie la formarea culturii organizaționale, să îmbunătățească imaginea școlii în comunitate și nu numai;
  • Echipa de luptători și ”Karate Kid” au adus numeroase premii la competiții județene, regionale și naționale (două fete admise la lotul național);
  • Unitatea școlară a fost dotată cu televizoare smart TV cu conexiune la internet și table interactive, cu încă 50 de tablete (alături de cele 90 existente) și recent s-a finalizat locul de joacă cu suprafață specială de tartan, în curtea școlii din 23 August;
  • ”Cei mai buni dintre cei buni” au adus numeroase premii și mențiuni la concursurile și olimpiadele școlare, confirmate prin rezultatele examenului de Evaluare Națională, la clasa a VIII-a.

Am crescut încet, cu răbdare, cu multă muncă, cu perseverență! Am avut alături o comunitate întreagă, de la Primar la Consiliul Local, de la Asociațiile de Părinți ”Nicolae Iorga” Moșneni și ”Domnița Elena” 23 August, la prietenii și sponsorii școlii, de la profesorii pentru învățământul preșcolar, la cadrele didactice de la gimnaziu și personalul didactic auxiliar și nedidactic, dar cei care ne-au înțeles și ne-au fost alături în mod deosebit au fost elevii și părinții lor.

Acestor oameni minunați, care au demonstrat că își fac ”meseria de părinte” cu responsabilitate, doresc să le mulțumesc acum! Pentru încrederea acordată, pentru colaborarea apropiată, pentru comunicarea deosebită, VĂ MULȚUMIM!

Iar vouă, dragii noștri copii, care ne-ați adus aceste rezultate minunate, VĂ MULȚUMIM pentru că ați rămas aceeași copii fericiți, sănătoși, isteți și dornici de cunoaștere!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Campioanele noastre absolute sunt Adilburi Elif și Mitrofan Mădălina, urmate îndeaproape de alți 7 colegi cu note între 9 și 10, 13 colegi cu note între 8 și 9, 6 elevi cu note între 7 și 8, 7 copii cu note între 6 și 7, 6 copii cu note între 5 și 6 și doar 5 note sub 5.

V-am numit generic ”Generația de aur”, dar o meritați cu prisosință. Sunteți dovada vie a lui SE POATE! Da, și la sat școala este bună! Unde există elevi serioși, părinți implicați, profesori interesați, administrație locală care investește serios în educație, în viitor, o comunitate care crește și evoluează, asigurând tinerilor un mediu sigur, SE POATE!

Pentru toate acestea colectivul Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc” 23 August VĂ MULȚUMEȘTE! Am muncit împreună, ne-am certat, ne-am împăcat, ne-am bucurat de reușite, ne-am plâns pe umăr la eșec, am trăit clipe minunate împreună în extrașcolar, dar scopul a fost atins! Suntem în top, suntem printre cei mai buni!

În numele colegilor,

Profesor Baciu-Iacob Magdalena.


MN – Valentina David:
Cand aprecierile vin din partea unui director cu experienta si sunt facute in mod public, 😲inseamna altruism, responsabilitate crescuta pentru noi, bucurie, prilej de mandrie, surprindere spre uimire…
Multumim, d-na Popescu Adriana!💖
Reusita este a voastra, dragi copii, dar nu uitati!!! Fara profesorii vostri, Camelia Nicoleta Alexandru, Usurelu Carmen, Cristina Dragoi, nu ati fi avut ASEMENEA note!


Mangalia News, 25.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply