Ordonanţa Militară numărul 9. Se ridică interdicţia de export a grâului. Cei care vin din străinătate rămân în carantina instituţionalizată [VIDEO]

0
860

VIDEO Ordonanţa Militară numărul 9. Se ridică interdicţia de export a grâului. Cei care vin din străinătate rămân în carantina instituţionalizată.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela  a anunţat emiterea  unei noi Ordonanţe Militare, cea a cu numărul 9. Între altele, se prelungesc restricţiile de zbor şi se menţine carantina instituţionalizată pentru cei care vin din străinătate.

UPDATE După ce Parlamentul a aprobat hotărârea privind încuviinţarea prelungirii măsurii stării de urgenţă pentru o perioadă de 30 de zile, care cuprinde şi obligaţii pentru Guvern, una dintre ele fiind ca Executivul să prezinte săptămânal un raport privind măsurile luate, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat emiterea unie noi Ordonanţe Militare, cea a cu numărul 9.   

„Este foarte bine să îmbinăm partea spirituală de cea medicală. Vă asigur că structurile MAI nu se relaxează în această perioadă. Pentru a face un nou pas pentru combaterea noului coronavirus am emis Ordonanţa Militară cu numărul 9”, a declarat Marcel Vela. 

Declaraţiile ministrului Vela, AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply