Toată conducerea PNL, izolată la domiciliu. Ludovic Orban anunță decizii de ULTIMĂ ORĂ

0
791

Liberalii s-au întâlnit, vineri dimineață, într-o ședință a Biroului Executiv, pentru a decide măsurile care se impun, după ce senatorul PNL Vergil Chițac, candidat la Primăria Constanța, a fost confirmat cu coronavirus.

Astfel, potrivit lui Ludovic Orban, s-a luat decizia ca toți membrii BPN al PNL să se izoleze la domiciliu. Orban se va autoizola la Vila Lac I.

„Având în vedere că senatorul Virgil Chiţac a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii Biroului Politic se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze. Nu aşteptăm ancheta epidemiologică, atât timp cât există riscul. Vom fi la dispoziţia medicilor, pentru a se face ancheta cu toate persoanele cu care am intrat în contact. Eu, ca premier interimar, mă voi izola la Vila Lac, de unde voi lua toate deciziile. Miniştrii vom vedea unde se vor izola, până la sosirea rezultatelor. Le-am recomandat să nu aibă niciun contact cu niciun angajat. Nu merg la consultări, pentru că ar însemna să-l pun în pericol pe preşedinte”, a declarat Ludovic Orban.

(sursa: psnews.ro, 13.03.2020).piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply