De la ţară, la viaţa din Capitală. Bianca, tânăra din satul Arsa, care s-a angajat la Manuel Kermany, să fie model!

0
2692

O fată din mediul rural a avut ambiția, contrar descurajărilor prietenilor, să iasă din acest mediu, participând la două concursuri de modă, unde a fost remarcată. Tânăra a dorit să povestească experienţa sa, explicând clar că da, acest stil de viaţă este cel pe care şi-l doreşte. Iată ce spune Bianca Bulai despre participarea sa la concursuri de modă şi Miss:

Reporter: Te rugăm să te prezinți. Spune-ne câteva lucruri despre tine și familia ta.

Bianca Bulai: Numele meu este Bianca, am 19 ani și sunt din sat Arsa, comuna Albești, județul Constanța. Despre mine pot să vă spun că sunt o fire foarte ambițioasă, nu îmi este rușine de faptul ca sunt un om muncitor și spun asta pentru că vin dintr-o familie modestă cu o gospodărie mare, unde mi-am ajutat părinții indiferent de situație. Stiți cum este la casă, la sat, sunt foarte multe de făcut iar eu și sora mea mai mică am ajutat mereu la treburile gospodăriei. De curând am terminat liceul tehnologic, filiera Turism și Alimentație.

Reporter: Spune-ne te rog, cum ai ales acest drum al modei și ce te-a motivat să continui?

Bianca Bulai: Sincer, mie de mică mi-a plăcut acest domeniu, de când mă jucam cu păpușile și le confecționam haine și îmi spuneam că într-o zi voi deveni un model de renume. Ce-i drept, am întâmpinat foarte multe piedici în a mă afirma în acest domeniu, de la prieteni care îmi spuneau că nu am nici o șansă, că o fată de la țară nu o să reușească niciodată, până la cunoștințe apropiate, cum sunt unele rude. Însă eu am continuat să îmi văd țelul și nu m-au afectat deloc cele spuse de cei din jurul meu.

Reporter: Ce satisfacții ti-a adus până acum lumea aceasta a modei?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bianca Bulai: Cele mai mari satisfacții au fost cele două premii pe care le-am primit, mai exact, „Miss Plaja Mamaia” și „Miss Diamond” din București. Acestea m-au motivat extrem de mult și mi-au arătat că și o fată de la țară poate să iasă în evidență într-un mod frumos și se poate realiza.

Reporter: Care este secretul tău pentru un corp frumos?

Continuarea, în replicaonline.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply