Spectacolele pentru copii și adolescenți, Târgul de Crăciun și patinoarul deschis în fața Casei de Cultură, ingredientele perfecte care aduc magia sărbătorilor în orașul nostru

0
1523

Radu Cristian: ”Spectacolul pentru copii și adolescenți, Târgul de Crăciun și patinoarul deschis în fața Casei de Cultură, au fost ingredientele perfecte pentru a aduce magia sărbătorilor în orașul nostru. Cei mici și-au împărțit cu greu timpul între concertul susținut de îndrăgita artistă Bibi și Casuta lui Moș Crăciun, iar cei dornici de putină mișcare s-au aventurat pe patinoarul recent deschis pentru toți locuitorii Mangaliei.

De altfel, în zilele următoare, Primăria va face cadou o intrare la patinoar (transport și patine), pentru copiii din mai multe zone ale orașului, printre care Neptun, Olimp, IAS, Zootehnie, Herghelie, Moara, Fruviileg, blocurile ANL de pe strada M.I. Dobrogeanu, precum și căminele Șantierului Naval, din zona liceului Bănescu.

Spectacolele de Sărbători vor continua, la fiecare sfârșit de săptămână, în fața Casei de Cultură, până la sfârșitul anului! Vă așteptăm cu drag”.


Mangalia News, 17.12.2019. (sursa: Facebook).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply