Alexandra Stan demarează campania „Ajutăm Împreună”, alături de Arhiepiscopia Tomisului și Primăria Constanței

0
1060

farmec.ro
carturesti.ro%20

Alexandra Stan și-a obișnuit fanii să le aducă bucurie prin muzica ei, însă acum, din dorința de a-și ajuta comunitatea din județul în care s-a născut și copilărit, cântăreața a unit instituțiile din Constanța pentru campania umanitară „Ajutăm Împreună”.

Astfel, alături de Arhiepiscopia Tomisului și Primăria Constanței, Alexandra Stan face o invitație către toată lumea să se implice în ajutorarea unor familii nevoiașe din mediul rural al județului Constanța.

Pachetele vor ajunge înainte de Crăciun la peste 1000 de familii defavorizate cu mulți copii, la bătrâni și la persoane singure neajutorate.

Pentru campania „Ajutăm Împreună”, Alexandra Stan are susținerea mai multor artiști din portofoliul Universal Music, casa de discuri care o reprezintă pe artistă. Totodată, artista își invită fanii să ia parte la campania umanitară care aduce un zâmbet pe față celor mai puțin norocoși, spunând: „Am fost impresionată când am auzit de inițiativa părintelui Claudiu Banu de la Biserica Sf. Mare Mucenic Mina și de rezultatele pe care le-a avut anul trecut prin campania umanitară. Știam că și Primăria organizează astfel de acțiuni, așa că m-am hotărât să unesc cele două entități și să ajut la dezvoltarea campaniei „Ajutăm Împreună”. Eu sunt norocoasă pentru viața pe care o am și sunt recunoscătoare, iar pentru asta vreau să ofer o bucurie celor nevoiași. Și mă bazez pe întreaga mea comunitate să mă susțină”.

De la haine pentru copii, femei și bărbați, la accesorii, până la alimente neperisabile, donațiile sunt așteptate în perioada 1-15 decembrie la parohiile din orașele: Constanța, Mangalia, Medgidia, Năvodari, Hârșova, Ovidiu, Eforie, Negru Vodă, Techirghiol și Cernavodă, cât și la punctele de colectare din centrele comerciale din Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, persoanele care nu sunt din Constanța, dar își doresc să participe la campania umanitară, pot trimite pachetele către punctele de colectare mai sus menționate. 


Mangalia News, 01.12.1019.piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply