Ambasada SUA oferă finanțări pentru conservarea obiectivelor culturale

0
851

Fondul Ambasadorial pentru Conservarea Obiectivelor Culturale  sprijină conservarea, an de an, a următoarelor obiective: clădiri istorice și situri arheologice, obiecte și colecții culturale/de patrimoniu,  obiecte arheologice și etnografice, picturi, sculpturi, manuscrise, muzică tradițională, meșteșuguri etc. 

Termenul limită de trimitere a proiectelor este 2 decembrie 2019 inclusiv.

Pentru 2020, vor fi disponibile două tipuri de finanțare:

  1. Proiecte în valoare de 10.000 USD pana la 200.000 USD, cu termen limită de depunere 2 decembrie 2019.

2. Proiecte de mare anvergură, implicând costuri de la 200.000 USD la 979.000 USD, cu termen limită de depunere 2 decembrie 2019, pentru etapa 1 de selecție. Coordonatorii proiectelor care se vor califica pentru etapa 2 vor fi anunțați pe e-mail.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să vă adresați în scris la adresa de e-mail [email protected] pentru a primi, în detaliu, condițiile de participare, dar și seria de formulare necesare.

Dacă nu primiți un e-mail de confirmare în decurs de 24 de ore după trimiterea e-mailului inițial, vă rugăm sunați la 021-200.3684, pentru a solicita trimiterea formularelor prin e-mail. Proiectele se vor trimite exclusiv pe e-mail, în engleza, pe adresa de e-mail [email protected].

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

NU se acceptă proiecte din partea persoanelor particulare sau a societăților comerciale. NU se acceptă restaurarea de imobile aflate în proprietate privată, chiar dacă se află în administrație publică. NU se acceptă restaurarea de imobile aflate în proprietate privată, chiar dacă există posibile planuri ca pe viitor acestea să devină proprietatea unui ONG sau a statului.

După ce ați primit formularele necesare, trebuie să vă înscrieți URGENT sau să vă reînnoiți înscrierea (re-înregistrarea se face anual) în baza de date fiscale americane SAM, fară de care nici un proiect nu este acceptat. Toate detaliile despre modul în care vă puteți înregistra vor fi trimise pe e-mail celor interesați să participe. (postat: 19 Noiembrie 2019, http://www.cultura.ro/).


Mangalia News, 21.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply