Smart Start USA pornește într-un nou turneu de promovare a programului care susține companiile românești să demareze afaceri cu parteneri de pe piața americană

    0
    909

    Succesul antreprenorilor români pe piața americană – confirmă rolul SSUSA de liant al dezvoltarii business-urilor autohtone. Smart Start USA pornește într-un nou turneu de promovare a programului care susține companiile românești să demareze afaceri cu parteneri de pe piața americană.

    Pentru a da șanse cât mai mari comunității de afaceri autohtone să se dezvolte prin parteneriate de succes pe piețele străine, Smart Start USA pornește în al treilea turneu de prezentare a programului și etapelor de înscriere pe platformă.

    Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA, împreună cu echipa de proiect și partenerii vor avea prima întâlnire din acest turneu cu reprezentanții mediului de afaceri, la București, într-o nouă ediție a conferințelor “Smart Start USA – Oportunitati de dezvoltare pentru internaționalizarea afacerilor românești”luni, 21 octombrie, ora 12:00, la CCIR Business Center, Sala Aurel Ghibuţiu, etaj 1, tronsonul II, intrarea D, B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 2, București.

    Antreprenorii români vor putea să analizeze, într-o dezbatere interactivă, modelele de business care au reușit pe piața americană prin programul Smart Start USA, iar cei care vor să iasă din zona de confort și să se internaționalizeze în Statele Unite ale Americii vor afla care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a deveni membri ai comunității Smart Start USA.

    Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.

    Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    ******

    Smart Start USA este singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele Romaniei și ale Europei, de a intra pe cea mai mare piață a lumii și a beneficia de oportunitățile de dezvoltare ale acesteia.

    În total, până acum, în cadrul misiunilor economice din Statele Unite, au participat aproximativ 150 de companii românești care, prin dialogul direct cu reprezentanți ai administrației locale și ai comunității de business americane s-au familiarizat atât cu oportunitățile concrete de afaceri, cât și cu particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane. În urma acestor dialoguri, pe subiecte din industria IT, logistică, imobiliare, industria prelucrătoare, textile și industria alimentară, ideile de extindere pe piața americană au fost puse în practică, transformând planurile de afaceri în business-uri de succes.


    Mangalia News, 18.10.2019.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply