STIATI CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE DATORATE PRIMARIEI MANGALIA SE POT PLATI SI ONLINE?

0
3318

STIATI CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE DATORATE PRIMARIEI MANGALIA SE POT PLATI SI ONLINE?

Intrați pe ghiseul.ro și autentificați-vă, cu user și parolă proprie și veți putea efectua plățile pe care le datorați administrației publice locale.

Cum îmi fac cont pentru a face plăți prin Ghișeul.ro?

Sunt doua metode prin care puteti obtine datele de logare pentru ghiseul.ro: Primăria unde aveți obligații de plată vă poate genera datele de logare în urma unei solicitarii făcute de dvs in acest sens. Puteti solitica date de acces (utilizator și parolă) de la instituția publică la care aveți obligații de plată, dacă instituţia este înregistrată în sistem şi este activă pentru plata cu autentificare.

Datele de contact ale Instituţiei publice le puteţi accesa prin „click” pe denumirea instituţiei, în Secţiunea Instituţii înrolate.

Metoda online de obținere a datelor de logare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Accesati sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”
* În cazul în care deţineţi bunuri mobile sau imobile în mai multe localităţi, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziţie datele de acces în Ghişeul.ro
* Odată eliberate datele de acces de către o instituţie publică, nu mai puteţi apela la o altă instituţie publică pentru o nouă eliberare.


Cum pot afla dacă instituţia publică la care am obligaţii de plată este înrolată în sistem?

Verificaţi pe harta interactivă, în Secţiunea Instituţii înrolate, dacă instituţia publică ce vă interesează este înrolată în sistem. Sistemul permite doar plata de debite către instituţiile înrolate.


Pentru mai multe detalii, deschideți rubrica ÎNTREBĂRI FRECVENTE.



Mangalia News, 08.10.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply