DEZBATEREA SMART CITY 2017-2020: Cum va revoluționa tehnologia digitală administrarea orașelor și comunitățile? Cum se vor transforma orașele în umătorii 30 ani?

0
788

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 va ajunge la Brașov, pe 11 octombrie 2019. Pe lângă noutățile care vor fi prezentate în cadrul acestui important eveniment din industrie, vor avea loc și două premiere. Prima noutate este aceea că evenimentul va fi găzduit de Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri (CATTIA) din Brașov, care va fi lansat odată cu Dezbaterea Smart City.

Cea de a doua noutate va fi Gala #SmartCity4Romania, care va încheia ziua, ocazie cu care vor fi premiate orașele care au facut pași importanți de dezvoltare către ceea ce numim de acum orașele inteligente.

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 a devenit în ultimii trei ani locul în care se întâlnesc persoane interesate să facă schimb de experiente, idei, să creeze conexiuni valoroase și să pună bazele unor colaborări viitoare. Participanții la eveniment vor descoperi soluții pentru rezolvarea problemelor comunității lor, noi posibilități de colaborare pe proiecte ample, dar și potențiali parteneri de afaceri.

Tehnologia revoluționează administrarea orașelor și comunitățile

În această nouă ediție, cea de a IX-a, a evenimentului, se va discuta despre cum tehnologia revoluționează administrarea orașelor și comunitățile, cum se vor transforma orașele în următorii 30 de ani, care sunt planurile de mobilitate, cum folosim datele digitale pentru noile proiecte de insfrastructura, siguranță și conectivitate, dar și care sunt trendurile în proiectarea inteligentă a clădirilor?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Inovații de bază pentru orașele de mâine vor fi aduse în atenția reprezentanților administrațiilor publice locale de către partenerii evenimentului Dell Technologies, Urban Scope, Ramboll, Ceetrus, iNovitas dar și alți reprezentanți ai unor companii care au inovat și pot oferi soluții pentru ca locuitoriii orașelor să poată beneficia de oportunitățile oferite de noile tehnologii digitale și inteligența artificială.

Soluțiile Smart City fac diferența în viața oamenilor

Citiți continuarea AICI.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply