Bricul Mircea a reușit să strângă laolaltă mii de gălățeni, care vor rămâne cu amintiri deosebite despre vizita Navei Școală a Marinei Române!

0
1492

Bricul Mircea a reușit să strângă laolaltă mii de gălățeni, care vor rămâne cu amintiri deosebite despre vizita Navei Școală a Marinei Române!

Pe lângă faptul că a reprezentat un eveniment aparte, cu o încărcătură istorică și simbolică, vizita Bricului Mircea la Galați a mai reușit ceva. Să strângă laolaltă mii de gălățeni, ce au venit cu mic cu mare să admire, să facă poze, să rămână cu amintiri de o viață cu velierul ce are vârsta de 80 de ani.

Am văzut mult entuziasm, oameni care zâmbesc, încântați poate și de faptul că Bricul Mircea le-a depășit cu mult așteptările. Mărturisesc că am vizitat nava cu un ofițer de poliție lituanian, venit într-o misiune în Galați, pe care l-am invitat, find convins că va fi impresionat de frumusețea navei. Și nu m-am înșelat, fiindcă în timp ce se plimba pe punte, citea caracteristicile tehnice din pliantul pus la dispoziție de organizatori, punea întrebări, arătându-se interesat.

Rețelele de socializare au fost pur și simplu invadate de fotografii, care mai de care mai reușite, în plan general, sau în detaliu, toate evidențiind splendoarea și strălucirea velierului, în două zile de septembrie ce vor rămâne întipărite în memoria noastră. 

Cu respect,
Bogdan-Radu Brînzan, Galați.

Vă invităm să citiți și: Bricul Mircea la Galați, după 80 de ani. O navă istorică ce face un drum simbolic [Foto/VIDEO]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 19.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply