Folk Fest Remember Costinești – Editia a III-a, un Festival de MUZICĂ și UMOR

0
1112

farmec.ro
carturesti.ro%20

Cea de a III-a ediție a festivalului de la Costinești – Folk Fest Remember Costinești – se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinești.

Vor urca pe scenă: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi& Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company (17 august); Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & HoreaCrișovan, Țapinarii, After Party: Folk, Frate! (18 august).

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

Folk Fest Remember Costinești vă propune așadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș – jurnalist și excepțional om de radio, personalitate reprezentativă a Costineștiului de altădată.

Folk Fest Remember Costinești este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești, în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța / White Horse Costinești.

Accesul la festival se face începând cu ora 18:45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:30.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prețul unui abonament este 50 de lei. Info: 0766057078, sau 0763661622.


MN: Citiți și articolul Expoziție de Grafică Umoristică a caricaturistului Costel Pătrășcan, la White Horse Costinești


Mangalia News, 16.08.2019. (sursa: FolkFestRememberCostinesti).piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply