Un hoț prins de polițiști în flagrant la Vama Veche și un alt infractor care a intrat în curtea unei locuințe din Mangalia, de unde a sustras mai multe bunuri

0
1959

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din localitatea Eforie Sud, care ar fi sustras o borsetă aparținând unui tânăr, de 21 de ani, de pe o plajă din Vama Veche.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat și pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.


Identificat de polițiștii din Mangalia, după comiterea unei infracțiuni de furt calificat

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Limanu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astfel, la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 16.20, bărbatul în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei locuințe din Mangalia, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

La data de 20 iulie a.c., polițiștii l-au prezentat pe bărbat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Mangalia News, Luni, 22 iulie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply