Eveniment: Video-conferință TEDx, cu personalități din diverse domenii, la Căminul cultural din 23 August

0
1569

-INVITAȚIE-

Ați auzit de video-conferințele TED?! Misiunea TED este cuprinsă în doar câteva cuvinte: ”Ideas worth spreading” / ”Ideile merită răspândite”. TED este o comunitate la nivel global care oferă resurse oamenilor din orice parte a Globului, pentru o înțelegere mai adâncă a lumii, a vieții…, a oricărui subiect care suscită interesul, prin videoclipuri în care specialiști din domenii variate din întreaga lume prezintă într-un limbaj simplu, pe înțelesul tuturor subiecte de larg interes.

S-a format astfel o Bibliotecă online cu milioane de clipuri interesante, organizate pe domenii de interes, traduse în limba engleză. În spiritul misiunii TED, ”fratele” său mai mic, numit ”programul TEDx”, ajută comunitățile, organizațiile sau indivizii să producă evenimente de tip TED la nivel local.

Vă invităm să participați la primul eveniment TEDx organizat în zona municipiului Mangalia, la Căminul cultural al comunei 23 August, în ziua de sâmbătă, 18 mai 2019, ora 16.30.

Speakeri (oratori/vorbitori): prof. Daniel Berteșteanu (Astroclubul București), ing. dr. automatică în ingineria sistemelor Vasile Buruiană, formator parenting Gabriela Maalouf, Lavinia Chițu (despre limbajul semnelor în muzică), Adelina-Alexia Tocitu, jurnalist la Radio Constanța, Alex Dicu, student dezvoltator, reprezentant AcademiX Linux, Abibula Aygun, informatician și prof. Magdalena Iacob (”Schimbarea începe cu noi”).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Organizatori: Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August, Primăria Comunei 23 August, informatician Abibula Aygun.

Mai multe informatii despre eveniment: https://tedxmangalia.soft-manager.ro

Mai multe informatii despre TED: https://www.ted.com/about/our-organization

Confirmați participarea, la numărul de telefon 0740.177.704, prof. Magdalena Iacob, zilnic, între orele 12.00-16.00.

PRECIZARE: Intrarea este liberă! (În alte localități, evenimentul are un cost de intrare destul de mare!).


Mangalia News, Luni, 13.05.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro