„Cât iau pe un pachet de cocaină găsit pe plajă?” – M.A.I. răspunde prompt

0
2291

„Cât iau pe un pachet de cocaină găsit pe plajă?”
E o întrebare pe care suntem siguri că și-au pus-o unii oameni, după ce au văzut că pe țărmul Mării Negre apar pachete cu droguri ca ciupercile după ploaie.

O întrebare asemănătoare, spun polițiști, a fost primită și pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac și eu viața frumos la mare? App, de ce naiba le confiscați? Că mie mi-a zis cineva că a încercat și nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!”.

M.A.I. nu l-a lăsat pe om fără răspuns. Ba chiar i-a oferit unul destul de amplu. Iată:

„1. Dacă găsiți un astfel de pachet și încercați să-l vindeți, veți lua pe el câțiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-ați spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, așa că o să vă faceți “viața frumos”, dar mai pe răcoare, așa!
2. Din ultima dumneavoastră întrebare lipsește un cuvânt. Așa că reformulăm noi: ”Nu MAI are nimic”… prin casă, buzunare sau parcare. Știți câți oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viață… alții…
3. Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiați de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutați să nu fiți căutat… Avem curaj să spunem că ați înțeles perfect mesajul nostru”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe ct100.ropiese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply