Simona Halep, Irina Begu, Ion Țiriac si Ilie Năstase, dați în judecată de BNR. Incredibil ce daune li se cer!

0
1308

Simona Halep, Irina Begu, Ion Țiriac si Ilie Năstase, dați în judecată de BNR. Incredibil ce daune li se cer!

Simona Halep, Irina Begu, Ion Tiriac si Ilie Năstase au fost daţi în judecată de Banca Naţională a României.  

 

”Domnul Isărescu ne-a dat în judecată şi ne cere un milion de euro mie, lui Ţiriac şi lui Halep, pentru că am îndrăznit să îi cerem stadionul. Că noi vrem să-l vindem ca el sau să facem hoteluri pe acolo. Nu, vrem să jucăm tenis. Eu cu domnul Ţiriac mai avem puţin de trăit. Sper ca ceilalţi care rămân, Halep sau ce mai rămâne în urma noastră, o să se bată până o să câştige dreptul să joace acolo”, a spus Ilie Năstase, la Telekom Sport, conform RomaniaTV.net. 

Decizia BNR vine după ce, pe 10 octombrie 2017, foşti şi actuali jucători de tenis, printre care se numără Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Simona Halep au făcut o petiţie către Guvernul României pentru reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Semnatarii petiţiei au fost Ioan Ţiriac, Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Florin Mergea, Marius Copil, Adrian Ungur, Nicolae Frunză, George Cosac, Cosmin Hodor, alături de juniorii Rareş Golescu (10 ani, locul 4 naţional), Ştefan Haită (9 ani, locul 20 naţional) şi Mihai Haită (11 ani, locul 70 naţional) – prin reprezentanţii legali ai acestora.

În decembrie 2017, aceştia au dat în judecată Banca Naţională a României pentru reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv, mai exact pentru transferul bazei din administrarea Băncii Naţionale a României către statul român, pentru a putea fi modernizată şi folosită. Ca răspuns, toţi aceştia au fost daţi în judecată de Banca Naţională a României, cerându-li-se daune de un milion de euro.

Surse: RomaniaTV.net, ziuaconstanta.ro


Citiți și: Simona Halep, dată în judecată de BNR! Despăgubirile cerute sunt uriaşe. Ţiriac şi Năstase sunt implicaţi

Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Simona Halep au fost daţi în judecată de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după procesul legat de Arenele BNR pierdut la începutul acestui an. Isărescu le cere acum acestora un milion de euro despăgubiri. Anunţul a fost făcut de Ilie Năstase. 

“Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Ţiriac şi pe domnişoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am iniţiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: ‘Al cui este terenul? E al dumneavoastra?’ Şi-a spus ‘Nu, e al statului’. Păi atunci, domnu’, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înţelegeţi? E o răutate… Nu e numai la tenis, e şi la fotbal, că şi stadionul ăla e în paragină!”, a spus Năstase, pentru prosport.

Totul a început la finalul anului trecut. După ce a solicitat, în repetate rânduri, ca Arenele să intre în patrimoniul statului, pentru a fi reincluse în circuitul sportiv, Ion Țiriac a dat în judecată Banca Națională a României. În demersul său, miliardarul a fost însoţit, printre alţii, de Halep şi Năstase.

“Sunt documente pe care noi le-am prezentat Judecătoriei Bucureşti, deci începem procesul împotriva Băncii Naţionale a României. Cine suntem? Suntem nişte sportivi care am fost, nişte sportivi care suntem şi, dacă este nevoie, în următoarele săptămâni, pot să adun până la 200.000 de semnături ale sportivilor care vor fi”, a spus Țiriac, în decembrie 2018.

Ţiriac, Halep şi Năstase au pierdut procesul cu BNR

La începutul acestei luni, Halep, Ţiriac şi Năstase au pierdut procesul intentat Băncii Naţionale a României. Tribunalul Bucureşti a găsit cererea acestora ca fiind “lipsită de interes”. Daunele morale au fost considerate “nefondate”. Acum, a venit rândul BNR să îi dea pe aceştia în judecată, în acelaşi scandal.

Arenele BNR, inaugurate în 1972, nu pot fi folosite momentan. Institutul pentru situații de urgență nu a acordat aviz de funcționare din cauza tribunelor care se pot prăbuși în orice moment.


Mangalia news, 12.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply