Radu Cristian: În această dimineață, a avut loc demolarea unui zid ridicat ilegal pe domeniul public, la o terasă din Portul turistic [Foto/VIDEO]

1
2787

Radu Cristian: “În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

În această dimineață, a avut loc demolarea unui zid ridicat ilegal pe domeniul public, la o terasă din Portul turistic, pe digul către farul genovez. În perioada următoare, vom continua acțiunile de ridicare/demolare a chioșcurilor și altor construcții care ocupă abuziv domeniul public, în oraș și stațiuni. Vă mulțumesc pentru înțelegere!” 


Mangalia News, Joi, 9 august 2018. (surse: Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Ati daramat ,,un zid ilegal” domnule primar si ati aprobat constructii ilegale a numeroase terase, restaurante hoteluri, direct pe plaja! Plaja care este obiectiv turistic de interes national. Asa ceva nu se poate si nu este permis atata timp cat plaja pierde an de an teren iar cu constructiile astea odioase aproape ca ati injumatatit terenul aferent plajii!
    Daramati garajele autorizate de ani si ani de zile ale oamenilor si construiti mastodonti de beton direct pe plaja! Urata treaba. Am vrea sa stim si noi care dintre consilierii locali au aprobat aceste odioase constructii si cei care au aprobat demolarea garajelor. Faceti va rog public aceste voturi ca sa stie si Mangaliotii pe cei care le apara si promoveaza interesele lor sau interesele grupurilor de afaceri. Sa stie data viitoare pe cine si de ce sa-l mai voteze.

Leave a Reply