Echipajele Incognito și Pelican Racing – câștigătoarele Regattei Kaufland, la clasele ORC A&B, respectiv ORC C

0
969

Echipajele Incognito și Pelican Racing – câștigătoarele Regattei Kaufland.

A treia etapă a Cupei României Alpha Bank 2018 s-a încheiat cu Regatta Kaufland Extreme Games, desfășurată în weekend-ul care a trecut (27-29 iulie a.c.), la Marina Limanu, cu două zile de competiție marcate de condiții meteo care i-au pus la încercare pe participanți: vânt extrem de slab, ploaie și furtună.

La clasa ORC A&B, echipajul Incognito și-a păstrat poziția de frunte obținută la competițiile anterioare obținând și la această regatta locul I, pe locurile al II-lea și al III-lea situându-se echipajele Quebramar și, respectiv,  Setsail. 

La clasa ORC C, primele trei locuri au fost ocupate de aceleași trei echipaje care au urcat pe podiumul competiției anterioare din Cupa României, dar într-o ordine ușor diferită: Pelican Racing (locul I), Adria (locul al II-lea) și Jackpot (locul al III-lea).

Lupta pentru câștigarea Cupei României Alpha Bank 2018 rămâne una strânsă, echipajele cu miză la podiumul final având punctaje apropiate. Regatta Kaufland Extreme Games 2018 reprezintă a treia etapă din Cupa României Alpha Bank 2018 formată din cinci competiții.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Următoarea regatta de bărci mari, Regatta Bricul Mircea, (penultima etapă din Cupa României Alpha Bank 2018) se va desfășura în perioada 10-12 august și va putea fi urmărită de iubitorii sportului cu vele, în zonele de faleză și plajă din Eforie Nord.


Mangalia News, 02.08.2018.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply