CENTRUL VECHI al Mangaliei, reabilitat pe un proiect cu Balcik. Astăzi, ședință de îndată a CL

0
2092

CENTRUL VECHI REABILITAT PE UN PROIECT CU BALCHIK
– plus ședința de îndată a CL, astăzi, la ora 16:00.

Mâine, Miercuri, 01.08.2018, reprezentanți ai Centrului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași vin la Mangalia, să pregătească documentația pentru semnarea contractului de finanțare a unui proiect transfrontalier Balchik-Mangalia, în valoare de 1.500.000 euro (750.000 euro Balchik, 750.000 euro Mangalia), cu care se va reabilita și Centrul Vechi, pentru trafic pietonal.

Ce presupune proiectul?

A. Reabilitarea zonei de trafic pietonal din Mangalia – Piața Republicii, în vederea organizării unui festival româno-bulgar.

B. Reabilitarea zonei de promenadă de la Balchik, aleea până la castelul Reginei Maria.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

C. Producție de materiale publicitare, pentru ca turiștii să-și petreacă vacanțele sau sa vină in scopuri turistice, in cele doua orașe.

D. Organizarea unui festival româno-bulgar în Mangalia, “Marea Neagră cu marama, Dunărea cu năframa”, menit să popularizeze tradițiile locale, gastronomia locală, pentru a dezvolta turismul gastronomic in vederea prelungirii sezonului estival.

E. Organizarea a 2 festivaluri, Balchik Piano Days și Balchik Jazz Nights.

In numele cetățenilor Mangaliei, mulțumesc primăriei Balchik, pentru cooperarea transfrontalieră.

PS: Din acest motiv s-a convocat pentru astăzi o ședință de îndată a Consiliului Local. Nu stiu cum, dar primăria le face pe toate in ultimul moment. Dacă nu e cvorum de ședință?

Menabit Ozghiun, consilier local.


Mangalia News, 31.07.2018.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply